Dammen bij Jansen Totaal Wonen Afdrukken
maandag 13 april 2009
Jansen Totaal Wonen is de hoofdsponsor van het NK Dammen. Daarom wilde de jubilerende Damvereniging VBI graag een damactiviteit organiseren bij de Huissense meubelgigant. Tweede Paasdag is een drukke winkeldag en dat leek dus het meest geschikte tijdstip.

Door de vereniging werden twee coryfeeën ingezet. Guntis Valneris en Gérard Jansen waren bereid gevonden om hun medewerking te verlenen. Voor de bezoekers was er de mogelijkheid aan een 'potje vechten tegen de paashaas' mee te doen. Daarbij krijgt de bezoeker vijf minuten speeltijd en Gérard respectievelijk Guntis één minuut. Wie door de klok gaat verliest en een wedstrijd wordt ook verloren als alle schijven van het bord van hun tegenstander verdwenen zijn.
Ook gaven de beide grootmeesters korte damlessen aan de kinderen die even door hun ouders werden achtergelaten terwijl zij de winkel bezochten. Voor een geplande simultaan bleek minder belangstelling. Niettemin mochten een vijftiental bezoekers cadeaubonnen in ontvangst nemen die door Jansen Totaal Wonen beschikbaar werden gesteld en die verzilverd konden worden bij De Kookhemel, ook een onderdeel van het bedrijf.

  

 
https://

Jansen Totaal Wonen

Lingewaard

KNDB

VBI

Agipa